TELEKUNG KANAK2

BORONG DAN RUNCIT

TELEKUNG KANAK2 VIETNAM

NAK CARI TELEKUNG KANAK-KANAK YANG NAMPAK MATANG?

Ehhh..macam mana tu? Oooo..tak nak telekung kanak-kanak yang kartun-kartun, warna-warni, bunga sana sini...anak dah mula membesar, segan katanya. Nak cari telekung yang sesuai untuk dibawa ke sekolah.

Selama ni, ibu-ibu mungkin tak perasan anak-anak sudah meningkat remaja. Darjah satu pun dah segan nak pakai telekung yang reben-reben..warna-warni..

Oklah...apa kata ibu-ibu cuba Telekung Kanak-kanak Vietnam ni...

Material - Cukup selesa, silk vietnam. Pastinya material yang sejuk dan selesa. Tidak mengerbang ketika solat.

Design - Design yang simple dan kemas, dalam 3 pilihan warna, kuning, peach dan putih.

Sulaman - Sulaman yang kemas dan cantik keliling telekung.

Size - Free size.

Harga - Harga biasa RM60 ( + poslaju rm8 )

Untuk bulan ni (oktober sahaja), kami nak bagi special price untuk anak-anak...

Sepasang RM60 

2 pasang rm110....

Siap FREE POSTAGE.. 

Berminat untuk dapatkan telekung ni?

Whatsapp....

www.wasap.my/60192989202/TKV


 Ukuran 


A - 43"
B - 38"
C - 37"
D - 25"
















 




 


















TELEKUNG KANAK-KANAK BERSULAM 

+ Material, cotton polino yang tidak panas..
+ Sulam yang pelbagai warna, menarik minat si kecil - pink, coklat, hitam, biru...

Harga : RM 50 sahaja...
(exc postage) 

Anak Perempuan Liat Solat!
Cuba kita semak semula, adakah kita dah lakukan semua ini?
- Sediakan telekung solat untuk anak seawal umur 3 tahun...
- Sediakan telekung solat ke mana sahaja kita pergi...
- Sediakan telekung solat dan tempat solat yang selesa di rumah..
- Ajak sama anak bersolat ketika berhenti di hentian atau ketika travel.
- Pelbagaikan pilihan telekung yang menarik untuk menarik minat si kecil.

..." Melentur buluh, biarlah dari rebungnya "....


Ukuran

A - 40"
B - 36"
C - 37"
D- 22"


TKI - Bahagian muka



TKI - Pinggang



TKI - Pink


TKI - Black


TKI - Blue


 TKI - Brown



Hubungi saya:
Sms / Whatsapp: 0192989202




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...