Wednesday, 1 January 2020

TELEKUNG RUNCIT & BORONG

Assalamualaikum..

Saya Noor Azila Mohamad, merupakan pembekal telekung solat secara runcit dan borong. Pelbagai jenis telekung yang terdapat di sini, namun stock kadang-kadang 'sold out', apa pun, in shaa Allah kami sentiasa updated di sini stock yang ada dari masa ke semasa. Sebarang pertanyaan boleh emailkan, pm di inbox kami, atau boleh terus whatsapp saya...


STOCK YANG ADA...


Hubungi saya:
Noor Azila Mohamad
Sms / Whatsapp: 0192989202



Tuesday, 1 August 2017

PROMOSI MUSIM HAJI

MUSIM HAJI NI, NAK HADIAHKAN ORANG TERSAYANG TELEKUNG YANG SELESA? SUSAH NAK CARI TELEKUNG COTTON? ALA, MAK PULAK NAK TELEKUNG PUTIH JE...

Biasalah, ibu-ibu lebih selesa menggunakan telekung putih, yelah bila solat jemaah di masjid, tak rasa terlalu menonjol. Warna putih nampak suci murni gitu. Bila solat jemaah, semua menggunakan telekung putih, nampak kesepakatan disitu.

Apa kata, try Telekung Mysara Cotton...Apa yang best tentang telekung ni....

MATERIAL 
- Cotton yang selesa, yang pasti tidak jarang.

DESIGN 
- Simple dengan sulam tampal keliling, ringkas dan sesuai untuk kegunaan harian.

LAPIK
- Ada lapik dalam hingga bahagian dada.

SMOCKING
 - Bahagian kepala bersulam dan bergetah. Sangat sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Tidak perlu pakai anak tudung.

FREE SIZE 
- Sesuai untuk ketinggian 165cm.

UKURAN

 

A - 52"
B - 44"
C - 47"
D - 27"


HARGA 
- Harga biasa telekung ni RM110 (exc postage)..


SEMPENA MUSIM HAJI NI (1/8 - 31/8/2017)..

Kami bagi harga promosi..

HANYA RM90 SAHAJA...
Ya, RM90 sahaja..
Betul..RM90 sahaja..


Siap dengan...
FREE POSTAGE..
FREE GIFT istimewa daripada kami..



Ye ke, ok telekung ni?

" Dah terima telekung, cukup labuh dan cantik. Maybe nak order lagi 3." - Norijah, Selangor.

Jomlah try sendiri...berminat?
Whatsapp ke...

www.wasap.my/60192989202/TMC

In shaa Allah, promosi sepanjang Ogos, TETAPI jika stock habis kami akan tamatkan promosi lebih awal..jom order sekarang...


 









 
Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202



Wednesday, 26 July 2017

TELEKUNG LYCRA DOUBLE LACE

BORONG DAN RUNCIT

TELEKUNG LYCRA DOUBLE LACE

Kenapa anda harus memiliki telekung lycra ???
1) Kainnya yang tidak jarang
2) Kain yanng berat & jatuh
3) Lycra kami adalah kain yang sangat berkualiti tinggi & tidak panas
4) Tidak mudah kedut
5) Bahagian kepala yang kemas & rapi.....

6) Tidak perlu pakai memakai anak tudung
7) Harga rm75 sahaja (exclude postage) 

 -untuk harga borong boleh pm kami

# Kos Penghantaran
 










 



Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202





Tuesday, 25 July 2017

TELEKUNG EKSKLUSIF

TELEKUNG EKSKLUSIF


TELEKUNG SYAHRINI


  • Telekung satin yoryu
  • Kain satin high quality
  • Sejuk dan lembut
  • Saiz dewasa 
  • Bahagian muka ada (smocking) Getah.. Sangat selesa
Harga
 Rm180/sm
Rm195/ss
Harga including postage

Telekung + Beg + Sejadah











TELEKUNG CENTINI 




 



TELEKUNG PARIS MELATI





TELEKUNG CASSANOVA




TELEKUNG MELATI





Hubungi saya:
Sms / Whatsapp: 0192989202 (azila)




Friday, 9 June 2017

PROMOSI SESUCI LEBARAN

PROMOSI SESUCI LEBARAN...

Dah ada telekung baru untuk sambut syawal?

Sambut syawal bukan sahaja dengan baju baru, malah kita ke rumah Allah dengan telekung yang baru, bersih dan cantik. Kita raikan syawal..

Dan paling bermakna bila kita hadiahkan orang tersayang dengan telekung yang baru ( mak dan mak mertua). Nak tahu tips tak? Bagaimana nak pilih telekung untuk mak dan mak mertua? Biasanya mereka lebih suka telekung yang tidak berwarna. Mereka lebih suka telekung putih atau hitam, sebab bila solat berjemaah nampak kesepakatan disitu.

Ok, sempena ramadhan ini, kami nak perkenalkan....


TELEKUNG BENANG EMAS.

MATERIAL - Silk Vietnam, memang cukup selesa untuk solat, lagi-lagi bila keadaan yang agak panas, kerana materialnya sejuk je.

SULAM - Dengan sulam yang kemas dan cantik. Siap ada bunga timbul lagi.

UKURAN - Free size, dengan ukuran yang besar dan cukup labuh.

DESIGN - Design yang menarik, tidak mengerbang ditiup angin, juga tidak melekap pada badan. Terdapat dua pilihan warna, putih dan hitam.

HARGA - Normal Price RM145 sepasang...TETAPI..sempena promosi sesuci lebaran...kami dan bagi special price...

1 psg - RM110
2 psg - RM200

### FREE POSTAGE + FREE GIFT

Berminat untuk dapatkan, boleh komen "PM" atau...

Whatsapp "TBE" ke 019-2989202
Whatsapp "TBE" ke 019-2989202
Whatsapp "TBE" ke 019-2989202


Jom, hadiahkan sesuatu yang bermakna buat orang yang tersayang... :) :) :)

 

 















 
Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202




Wednesday, 31 May 2017

PROMOSI BAKAL BERAKHIR..

   TELEKUNG TRAVEL PASTEL
 
PROMOSI AWAL RAMADHAN...
(Berakhir minggu ini...)

# Nak hilangkan masalah telekung berbau semasa solat ditempat awam?
# Nak hapuskan dilema membawa telekung solat ketika di shopping mall?
# Nak buang jauh-jauh sikap tangguh solat ketika travel?
# Nak hadiahkan sesuatu yang istimewa sempena ramadhan?


Kami ada penyelesaiannya...

Memperkenalkan...TELEKUNG TRAVEL PASTEL...

- MATERIAL COTTON - Cotton eksklusif yang tidak jarang dan cukup selesa dipakai.

- DESIGN - Design yang menarik dengan pelbagai pilihan warna.

- BEG - Disertakan dengan beg yang sedondon, mudah dibawa kemana-mana.

- SULAMAN - Sulaman yang kemas dan cantik. Sulam terus pada kain.

- HARGA - Harga yang sangat berpatutan.
Sepasang - RM85.00 sahaja
2 pasang - RM150.00 sahaja


### FREE POSTAGE + FREE GIFT

BERMINAT???
Whatsapp 'travel' ke 0192989202.
Whatsapp 'travel' ke 0192989202
Whatsapp 'travel" ke 0192989202
   

Ukuran


A - 50"
B - 44"
C - 45"
D - 28"








 Putih


Biru


 Hijau


 Ungu


Kelabu



 Pink


Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202




TELEKUNG TRAVEL

 TELEKUNG TRAVEL PASTEL
 
PROMOSI AWAL RAMADHAN...

# Nak hilangkan masalah telekung berbau semasa solat ditempat awam?
# Nak hapuskan dilema membawa telekung solat ketika di shopping mall?
# Nak buang jauh-jauh sikap tangguh solat ketika travel?
# Nak hadiahkan sesuatu yang istimewa sempena ramadhan?


Kami ada penyelesaiannya...

Memperkenalkan...TELEKUNG TRAVEL PASTEL...

- MATERIAL COTTON - Cotton eksklusif yang tidak jarang dan cukup selesa dipakai.

- DESIGN - Design yang menarik dengan pelbagai pilihan warna.

- BEG - Disertakan dengan beg yang sedondon, mudah dibawa kemana-mana.

- SULAMAN - Sulaman yang kemas dan cantik. Sulam terus pada kain.

- HARGA - Harga yang sangat berpatutan.
Sepasang - RM85.00 sahaja
2 pasang - RM150.00 sahaja


### FREE POSTAGE + FREE GIFT

BERMINAT???
Whatsapp 'travel' ke 0192989202.
Whatsapp 'travel' ke 0192989202
Whatsapp 'travel" ke 0192989202
   

Ukuran


A - 50"
B - 44"
C - 45"
D - 28"







 Putih


Biru


 Hijau


 Ungu


Kelabu



 Pink


TELEKUNG TRAVEL COTTON

- Material- cotton eksklusif
- size bag - 20cm x 15cm
- Muat hingga ketinggian 170cm
- Telekung yang selesa dan tidak mudah mengerbang.


Ukuran. 
A - 48"
B - 44"
C - 47"
D - 29"


KOLEKSI TELEKUNG PELBAGAI WARNA MENGIKUT PERSONALITI ANDA.

# Nak hilangkan masalah telekung berbau semasa solat ditempat awam?
# Nak hapuskan dilema membawa telekung solat ketika di shopping mall?
# Nak buang jauh-jauh sikap tangguh solat ketika travel?

Kami ada penyelesaiannya...

Memperkenalkan...TELEKUNG TRAVEL COTTON...

- SAIZ YANG KECIL - Mudah disimpan, boleh dimuatkan di dalam beg tangan atau di dalam 'dashbord' kereta.

- MATERIAL COTTON - Cotton eksklusif yang tidak jarang dan cukup selesa dipakai.

- DESIGN - Design yang menarik dengan pelbagai pilihan warna.

- BEG - Disertakan dengan beg yang sedondon, mudah dibawa kemana-mana.
 - HARGA - 
RM 50.00 SAHAJA
( Exc postage )





 Pinggang


 TTC - Nescafe


 TTC - Pink


 
TTC - Soft Pink


 TTC - Pink Belacan


 TTC - Yellow


 TTC - Army Green


TTC - Brown


 TTC - Light Brown


TTC - Light Green



Hubungi saya:
Blog: noorazilamohamad.blogspot.com
Sms / Whatsapp: 0192989202




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...